Laurinkostersällskapet

Ordförandens sida

2023-12-27 

Hej!

Välkommen till Laurinkostersällskapet. Vi bildades 1994. Då var det en förening för bara L-28or men med tiden utökade vi den till att omfatta alla modeller av Laurinkostrar. Nu mer har vi även en FB-grupp https://www.facebook.com/groups/676849889141225/ där vi har den snabbare kommunikationen mellan medlemmarna, har man några problem eller bara vill berätta en trevlig händelse så är det ofta rätt forum.

Vårt viktigast media är vårt blad som vi ger ut ca 4 gånger per år, många av dessa som vi givit ut under årens lopp går att läsa under fliken Medlemsinfo/Medlemsblad efter att man betalt och fått inlogg / lösenord.

Det brukar även bli några träffar årligen som för närvarande ligger förlagda i Stockholms skärgård men där vi även skulle vilja kunna utöka till fler platser samtidigt vilket vi haft tidigare år. Nu i år kommer vi ha en en vårträff i juni och en höstträff i september. Det är ett lysande tillfälle att titta på båtarna och talas vid om olika lösningar och trimmning osv.

Avsikten med föreningen är att samla alla som är intreserade för att där igenom sprida kunskap om Laurinkostrarna och inte minst segling med dessa fantastiska båtar. Det är nog få andra båtmodeller som så flitigt har seglats över så stora vatten som dessa gjort. Vi har många långseglande medlemmar men du behöver inte ha någon båt idag utan är bara intreserad. Under åren har vi samlat på oss en hel del material som kan vara bra för den som äger en Laurinar. Har du någon information eller ritning som du vill dela med dig av så kontakta oss så kan vi lägga upp det här eller ta med det i vårat medlemsblad nästa gång.

Priset för medlemskap är endast 150 kr per år och anmäl  gör du genom att sätta in 150 kr / 15 EUR på
Plusgiro 468 35 75-7.

Ordförande

Håkan

 

______________________________________________________________________________